Emisioni i 23-të, (1) Sfida me sy mbyllur (2) Hollohopke në duar

Ka filluar sezoni i ri i rubrikës "TOK ME TOKËN" në kuadër të emisionit Ora 7!

Ky emision do të ju sjell aktivitete përmes së cilave mund të zhvilloni shkathtësi dhe argëtoheni në shtëpitë e juaja.

Për të parë aktivitete tjera, na ndiqni çdo të shtunë nga ora 8:30 në mëngjes në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kesaj rubrike mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken23

Ju presim!