Emisioni i 24-të, (1) Ruaje balonin tënd (2) Dërgimi i shishes

A e dini se aktivitetet e rubrikës "TOK ME TOKËN" mund t'i bëni edhe me fëmijët tuaj në shtëpi?

Përveç se krijoni kujtime të bukura me njëri-tjetrin, ju do të zhvilloni kreativitetin e fëmijëve tuaj dhe shkathtësitë e tyre.

Rubrika "TOK ME TOKËN" ka për qëllim të argëtojë dhe zhvillojë shkathtësi të reja tek të rinjtë. Për të parë aktivitete të reja çdo javë, na ndiqni të shtunëve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken24