Emisioni i 25-të, (1) Të bllokuar (2) Treni muzikor

A e dini se aktivitetet e rubrikës "TOK ME TOKËN" mund t'i bëni edhe me nxënësit e juaj në shkollë?

Përveç se krijoni marrëdhënie pozitive me nxënësit tuaj, ju po ashtu do të përmirësoni suksesin e tyre akademik si dhe do të zhvilloni te ta kreativitetin dhe shkathtësi të reja.

Rubrika "TOK ME TOKËN" ka për qëllim të argëtojë dhe zhvillojë shkathtësi të reja tek të rinjtë. Për të parë aktivitete të reja çdo javë, na ndiqni të shtunëve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken25