Emisioni i 26-të, (1) Mbaje letrën (2) Renditja e gotave me sy mbyllur

Mysafir special në rubrikën edukative “TOK ME TOKËN” ishte Shpat Deda

A ia doli Shpati të fitoj garën “një minutë për të fituar” kundër Blinit?

Për të parë sfidën ndiqeni videon më poshtë!

Rubrika “TOK ME TOKËN” në KlanKosova ka për qëllim të argëtojë dhe të zhvillojë shkathtësi të reja tek të rinjtë në Kosovë.

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken26