Emisioni i 28-të, (1) Tic Tac Toe me njerëz (2) Bartja e portokallit

A e dini se aktivitetet e rubrikës “TOK ME TOKËN” mund t’i bëni edhe me shokët e shoqet e juaja të klasës?

Këto aktivitete edukative do të ju zhvillojnë shkathtësi të reja duke përfshirë njohjen e vetes dhe shokëve më mirë, punës në ekip dhe komunikimit.

Rubrika “TOK ME TOKËN” ka për qëllim të argëtoj dhe zhvilloj shkathtësi të ndryshme te të rinjtë e Kosovës!
---
Për aktivitetet e radhës, na ndiqni të shtuneve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Aktivitetet e kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken28