Emisioni i 29-të, (1) Kape mollën tënde (2) Mbaje balonin në ajër

A e dini se aktivitetet edukative së rubrikës “TOK ME TOKËN” ju zhvillojnë shkathtësitë e komunikimit, punës ne ekip dhe menaxhimit të stresit?

Këtë javë Super-Vullnetarët e TOKAs provuan aktivitetin për të kapur mollët pa përdorur duart. 
Për të parë se a arritën ta përfundojnë aktivitetin, ndiqni videon më poshtë.

Rubrika “TOK ME TOKËN” ka për qëllim të argëtoj dhe zhvilloj shkathtësitë e bashkëpunimit dhe gjindshmërisë!

Për aktivitetet e radhës, na ndiqni çdo të shtunë nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Aktivitetet dhe udhëzimet e kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken29