Emisioni i 30-të, (1) Abazhur për Halloween (2) Vendose Merimangën

Në rubrikën televizive “TOK ME TOKËN” shënuam festën e halloween-it apo natën e shtrigave!

A arritën pjesëmarrësit të ndërtojnë një llampë të frikshme nga letra si dhe të vendosin merimangën ne qendrën e rrjetës?

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet!

//Rubrika “TOK ME TOKËN” ka për qëllim të argëtoj dhe të zhvilloj kreativitetin, si dhe shkathtësitë e bashkëpunimit dhe komunikimit tek të rinjtë në Kosovë.

Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken30