Emisioni i 31-të, (1) Dizajno një veshje (2) Banakierët

Rubrika “TOK ME TOKËN” ju sjell aktivitete edukative dhe argëtuese në shtëpitë e juaja.

Këtë javë 10 të rinjë eksploruan kreativitetin e tyre duke provuar të dizajnojnë veshje nga letra. Gjithashtu, në lojën “një minutë për të fituar” ata u munduan të fusin fyshtat në gotat e qelqit.

Shiko videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet!

//Na ndiqni të shtuneve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken31.