Emisioni i 32-të, (1) Ruaje shaminë (2) Gjuaje balonin

Rubrika “TOK ME TOKËN” ju sjell aktivitete edukative dhe argëtuese në shtëpitë e juaja!

Këtë javë pjesëmarrësit zhvilluan shkathtësitë e bashkëpunimit dhe agjilitetit duke u munduar t’i mbrojnë shamiat e varura në trup nga kundërshtarët.

Ata poashtu u sfiduan në lojën 60 sekondëshe me balona.

Shiko videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet!

//Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken32