Emisioni i 33-të, (1) Vizatim grupi (2) Kapi lapsat

Rubrika “TOK ME TOKËN” ju sjell aktivitete edukative dhe argëtuese te cilat mund ti bëni edhe me shoqërinë tuaj!

Këtë javë pjesëmarrësit eksploruan kreativitetin dhe zhvilluan shkathtësitë e bashkëpunimit dhe komunikimit duke u munduar të vizatojnë një gjirafë vetëm me një marker.

Ata po ashtu u sfiduan në lojën 60 sekondëshe duke u mundur ti kapin 8 lapsa në të njëjtën kohë.

Shiko videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet!

//Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken33.