Emisioni i 34-të, (1) Kape gishtin (2) Impulsi elektrik (3) Shkundja (4) Kalërimi

Rubrika “TOK ME TOKËN” ju sjell aktivitete edukative dhe argëtuese te cilat mund ti bëni edhe me nxënësit tuaj!

Këtë javë kishim pjesëmarrës nxënësit e klasës së tretë të shkollës fillore “Thimi Mitko” të komunës së Gjilanit së bashku me mësimdhënësen e tyre Arbana Emini.

Nxënësit provuan aktivitetet energji-dhënëse ku zhvilluan shkathtësitë e bashkëpunimit dhe komunikimit.

//Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken34.