Emisioni i 35-të, (1) Shpjegoja një alieni (2) Eksperimente fizike/kimike

Edicion special në rubrikën “TOK ME TOKËN” me fëmijë dhe të rinj special!

Këtë javë kishim pjesëmarrës 8 fëmijë dhe të rinj të institutit Atomi.

Pjesëmarrësit demonstruan aktivitetin “Shpjego një alien”, si dhe provuan eksperimente nga lënda e fizikës dhe e kimisë.

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet nga pjesëmarrësit me inteligjencë të jashtëzakonshme.

//Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken35.