Emisioni i 37-të, (1) Prezantimi me M&M (2) Loja me këpucë

Rubrika “TOK ME TOKËN” ju sjell aktivitete argëtuese dhe edukative në shtëpitë e juaja!

Këtë javë kishim 6 pjesëmarrës të cilët demonstruan aktivitete të cilat kishin për qëillim zhvillimin e shkathtësisë së “njohjes me njëri-tjetrin”.

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetit.

//Na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve të kësaj rubrike mund t’i gjeni këtu: http://smarturl.it/tokmetoken37.