Emisioni i 38-të, (1) Dekoro pemën e vitit të ri (2) Fluskat

Edicioni i fundit i rubrikës “TOK ME TOKËN” përmbyllet me stafin e TOKAs!

Këtë javë kishim pjesëmarrës stafin e TOKAs.

Pjesëmarrësit demonstruan aktivitetin “Dekoro Pemën e Vitit të Ri” si dhe gauran në lojën një minutë për të fituar me aktivitetin “Fluskat”.

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përfunduan aktivitetet nga ekipi ynë.