DO YOU WANT TO BECOME A SUPER-TEACHER?

Do you teach classes 6 to 12? Do you want to develop new skills in education, using the most modern and creative teaching methods? Do you have the motivation to make positive changes in the school or community where you work and live? Do you want to Participate in Service-Learning Training?

If yes, then APPLY here to become a Super-Teacher  → http://apliko.toka-ks.org/form-view/30

TOKA dhe World Vision Kosova po ofrojnë një mundësi që ju të jeni pjesë e gjeneratës se tretë të udhëheqësve të Klubeve Super-Vullnetare në Kosovë, të cilat zgjasin nga shtatori 2020 deri ne qershor 2021. Ky program ofron trajnim, mentorim dhe grante të vogla për implementimin e projekteve që bëjnë ndryshime pozitive në komunitet.

Shënim: Ju duhet të aplikoni bashkë me një koleg/e. Përvoja e gjatë e punës NUK është e nevojshme për aplikimin në Trajnimin e Vullnetarizmit Edukativ. Afati i fundit për aplikim është me 07 qershor 2020! Pjesëmarrja në program ofrohet FALAS!

Ky projekt implementohet nga TOKA dhe World Vision Kosovo dhe bashkëfinancohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

Image
Image