APLIKO TANI PËR T’U SHOQËRUAR DHE ARGËTUAR NË KAMPIN E SUPER-VULLNETARËVE! (MBYLLUR)

2 Gusht, 2021

Një mundësi e rallë për të shijuar aktivitetet e Kampeve të TOKAs këtë verë!

Për nder të Muajit të Rinisë, Super-Vullnetarët e TOKAs do t’i hapin dyert e Kampit të tyre për të rinjtë nga diaspora dhe Kosova.

Një numër i limituar të mysafirëve do të kenë mundësinë të krijojnë shoqëri të re përmes aktiviteteve zbavitëse dhe edukative që i ofron TOKA. 

Prioritet kanë të rinjtë nga diaspora që duan të takojnë bashkëmoshatarë nga Kosova.

Aktivitetet do të mbahen në Qendrën Rekreative Gërmia, të enjtën me 5 gusht, nga ora 17.15-18.30.

Nëse je vajzë apo djalë i/e moshës 9-13 vjeçare, APLIKO TANI në këtë vegëz

Afati për aplikime është e mërkurë, 4 gusht, deri në orën 16.00. Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen më informatat shtesë për këtë aktivitet.

Muaji i Rinisë organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Aktiviteti Kampit mbështetet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut EIDHR.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha