TOKA në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimeve Evropiane dhe Zyrën e BE-se/Përfaqësuesin Special të BE-së organizoj eventin “Darka me Evropën.” Në këtë program 28 nxënës të shkollave të mesme të Kosovës garuan me dijen e tyre për Bashkimin Evropian, ndërsa ekipi fitues mori urimet dhe shpërblimin nga Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku dhe Përfaqësuesi Special i BE-së në Kosovë, Samuel Žbogar.

Kliko këtu për reportazhin e Klan Kosova për këtë event, dhe këtu për videon e TOKAs rreth kësaj ngjarje.

Foto: Atdhe Mulla

Video: Fidan Çerkini