Në nëntor të vitit të kaluar, një grup i të rinjëve u takua në Gërmi, me ideja se si ta bëjnë Qendrën Rinore një vend më të mirë për të gjithë. Pas pesë muaj punë – ku ata i përpunuan idetë në projekte konkrete – sot filluan t’i realizojnë. Për pesë ditë do të punojnë që ta bëjnë Qendrën edhe më atraktive për të rinjë – qe cila sivjet verës do t’i pret më se 300 të rinjë nga e gjithë bota. Na ndjekni në ditët në vijim, për lajme rreth progresit të tyre.

Ky projekt realizohet me përkrahjen e Komuna e Prishtinës, WWF Adria dhe Rockefeller Brothers Fund, ne bashkepunim me trembelat dhe BONEVET.