Jemi të impresionuar nga këta adoleshent kosovarë të cilët po na befasojnë me menqurinë, talentin, kreativitetin, entuziazmin dhe energjinë pozitive.

Këtë kamp e bënë të veqantë gërshetimi i natyrës dhe teknologjisë, ku të rinjtë po i thellojnë njohuritë e tyre për natyrën dhe ruajtjen e saj, si dhe për konceptet bazë të teknologjisë.

Më poshtë mund ti shikoni disa fotografi të bëra që nga dita e parë e kampit.