Instruksione për paketim

Pёr t’u siguruar qё pjesëmarrёsit janё tё përgatitur mirë pёr aktivitetet e programit, ju rekomandojmё qё t’i paketoni kёto gjёsende.

Nr. Pёrshkrimi
1 Tesha tё rehatshme pёr kohё tё nxehtё
2 Tesha të rehatshme pёr temperatura të natës
3 Tesha për hiking (pantolla me xhepa anash, tesha të ushtrisë, këmisha me katrorë, çante të shpindës)
4 Çarcafë (për dyshek, mbulesa dhe jastëk) – obligative. Nëse pjesëmarrësi nuk i sjellë këto, duhet të paguajë 10 euro per t’i siguruar ato nga Qendra.
5 Kёpuce sportive për ecje
6 Papuqe
7 Kapele
8 Ndёrresa personale
9 Peshqir
10 Çorape
11 Pizhama
12 Gjëra për higjienë personale (brushё dhe pastё tё dhёmbёve, shampon, sapun)
13 Syza tё diellit
14 Kremё kundёr diellit
15 Sprej/kreme kunder mushkajave
16 Instrument/e muzikor/e (për ata që dijnë të lozin me të)

 

Nёse keni ndonjё pyetje, na kontaktoni në info@toka-ks.org

Duke klikuar këtu mund ti shkarkoni Instruksionet për Paketim si PDF Dokument.