Të pëlqen të krijosh gjëra inovative duke u argëtuar?

Ke dëshirë të mendosh dhe realizosh projekte për përmirësimin e Parkut Gërmia?

Je kurreshtar/e të kuptosh se si ti përmes punës vullnetare mund të bësh ndryshime në shoqëri?

Nëse po, atëherë e ke vendin në kampin ʺDIZAJNI DHE NATYRAʺ!

ÇKA ËSHTË KAMPI ʺDIZAJNI DHE NATYRAʺ?
DIZAJNI DHE NATYRA është kamp veror ku të rinjë nga Kosova kalojnë një javë të paharrueshme.

Është vend ku do të krijosh shoqëri të reja, do ta stimulosh kreativitetin tënd dhe do të kesh mundësi qe idetë e tua, së bashku me moshatarët e tu, tʼi shndërrosh në realitet.

Poashtu, përveç argëtimit, do të zhvillosh shumë shkathtësi të reja si ato të krijimit të projekteve, komunikimit dhe punës në grup, shkathtësi të cilat do të të duhen në jetë.

MOSHA?
14-17 vjet

KU DHE KUR?
Në Qendrën Rekreative Gërmia në Prishtinë. Me datën 18 deri 25 Gusht 2017.

PROGRAMI?
Programi i kampit është dizajnuar në atë mënyrë që të gjithë të argëtohen dhe mësojnë përmes:
– Aktiviteteve socializuese
– Edukimit jo-formal
– Dizajnimit të projekteve për përmirësimin e Parkut Gërmia, të cilat do të realizohen përmes punës vullnetare pas përfundimit të kampit.
– Lojërave sportive – sikur ecja në natyrë dhe ngjitja në murin alpin
…dhe shumë eksperienca të tjera!

SA KUSHTON?
Një javë me të gjitha aktivitet, pajisjet, ushqimin dhe fjetjen kushton 69 euro.

Krejt çka duhet është të plotësoni formën poshtë ↓ deri me 3 gusht 2017.

Numër i limituar i bursave do të ju ofrohen kandidatëve që nuk kanë mundësi financiare.

PRITJET NGA JU?
Gjatë kësaj jave në kamp do të mësoni shumë, andaj presim nga ju që pas përfundimit të kampit dijen e fituar ta ndani me të tjerët dhe të vazhdoni të angazhoheni në realizimin e projekteve tuaja përmes punës vullnetare.

KE NEVOJË PËR INFORMATA SHTESË?
Nëse keni ndonjë pyetje ju lutemi vizitoni FAQ ose na kontaktoni përmes e-mailit: camps@toka-ks.org.

Për të parë se si duket një kamp i organizuar nga TOKA, klikoni këtu për foto dhe video.


Ky kamp dhe projektet që pasojnë pas kampit përkrahen nga Fondacioni ʼUnë e du Kosovënʼ, WWF Adria dhe Komuna e Prishtinës.

Data
me rëndësi
1

Data e fundit për aplikim 3 Gusht 2017.

2

Email me dokumente për pranim 7 Gusht 2017.

3

Konfirmimi për pjesëmarrje në kamp 11 Gusht 2017

4

Instruksionet për paketim në kamp 15 Gusht 2017

KAMPI ʼCHANGE MAKERSʼ

Aplikoni këtu deri me 10 Qershor 2017.

CRAZY FUN

Crucifix mustache fingerstache distillery. Kogi drinking vinegar vegan, chambray normcore four loko yr biodiesel bitters.

KAMPI ʼGO WILDʼ

Aplikoni këtu deri me 27 Qershor 2017.

KAMPI ʼTOKA JONËʼ

Aplikoni këtu deri me 10 Korrik 2017.

Kampi ʼINTERNATIONALʼ

Për pjesëmarrësit ndërkombëtarë aplikoni këtu deri me 17 Korrik 2017.
Për pjesëmarrësit lokalë aplikoni këtu deri me 21 Korrik 2017.

KAMPI ʼDIZAJNI DHE NATYRAʼ

Aplikoni këtu deri me 3 Gusht 2017.

[]
1
Numri i telefonit
0 /
Emri & Mbiemri
0 /
Qyteti ku banoni
0 /
Shteti ku banoni
0 /
Nëse keni ndonjë informatë shtesë, apo pyetje për ne – ju lutemi shënoni këtu.
0 /
Të gjithë aplikuesit për kamp kërkohet që të dërgojnë një video rreth 60 sekonda ose ese deri ne 500 fjalë që tregon se kush jeni ju dhe pse jeni të interesuar të merrni pjesë në kamp.Videot mund ti vendosni në keto platforma: 1. www.dropbox.com 2. www.wetransfer.com 3. www.google.com/drive/ 4. www.youtube.com
0 /
Previous
Next
Mbështetur nga: