‘TOKA JONË’ kampi i diasporës

‘Udhëtimi më i bukur është ai që të dërgon për në shtëpi…’
Njihuni me bashkëmoshatarët tuaj, vizitoni vendet më të bukura të Kosovës, zhvilloni aftësitë e juaja me aktivitete të ndryshme.

Kur: 25 – 30 korrik 2016
Ku: Parku Gërmia, Prishtinë
Çka: Sport, këngë, aktivitete në natyrë, adrenalinë, shoqërim, vizita…
Kush: Ky kamp është i hapur për të gjithë të rinjët 15-17 vjeç nga diaspora, Kosova dhe Shqipëria. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke e plotësuar formularin mëposhtë.

Informatat e plota i keni këtu – ndërsa për çdo pyetje shtesë na kontaktoni në info@toka-ks.org

Para se të plotësoni këtë formular, ju lutemi t’i lexoni të gjitha informatat relevante për këtë kamp, përndryshe nuk do të merret parasysh aplikacioni juaj.

Toka Jonë - formulari për aplikim
Sending


logo Ti je pjese e atdheut cropped

TOKA logo clear acronym onlyKosovo Diaspora


6-12 Korrik
13-19 Korrik

Kampi Robo
Apliko këtu deri me 12 Korrik 2016
25-30 Korrik

Kampi i Diasporës
Apliko këtu deri me 15 Korrik 2016
8-14 Gusht

Kampi Uji
Apliko këtu deri me 1 Gusht 2016
17-24 Gusht