Të pëlqen të sfidosh veten?

Kënaqesh kur kalon kohë në natyrë me shokë e shoqe?

Don të mësosh të ndezësh zjarrë me gurë dhe të shikosh yjet natën nën qiell të hapur?

Atëhere e ke vendin në kampin ʺGO WILDʺ!

ÇKA ËSHTË ʺGO WILDʺ?
GO WILD është kamp veror për të rinjë nga Kosova ku kalohet një javë e paharrueshme.

Është vend ku do të bësh shokë e shoqe të reja, të mësosh për punën në ekip dhe do të ngjitesh në mur alpin.

Përveç sfidave dhe argëtimit, do të zhvillosh shumë shkathtësi të mbijetesës në natyrë të cilat do të të duhen në jetë.

MOSHA?
14-17 vjeç

KU DHE KUR?
Në Qendrën Rekreative Gërmia në Prishtinë. Me datën 11 deri 17 Korrik 2017.

PROGRAMI?
Programi i kampit është dizajnuar në atë mënyrë që të gjithë të argëtohen dhe mësojnë përmes:
– Aktiviteteve socializuese
– Edukimit jo-formal
– Mësimit të shkathtësive së mbijetesës në natyrë
– Lojërave sportive – sikur ecja në natyrë dhe ngjitja në murin alpin
…dhe shumë eksperienca të tjera!

SA KUSHTON?

Një javë me të gjitha aktivitet, pajisjet, ushqimin dhe fjetjen kushton 69 euro!

Krejt çka duhet është të aplikoni në formën mëposhtë deri me 27 qershor 2017.

Numër i limituar i bursave do të ju ofrohen kandidatëve që nuk kanë mundësi financiare.

PRITJET NGA JU?
Gjatë kësaj jave në kamp do të mësoni shumë, andaj presim nga ju që pas përfundimit të kampit këtë dije ta ndani me të tjerët përmes punës vullnetare në komunitetin tuaj.

KE NEVOJË PËR INFORMATA SHTESË?
Nëse keni ndonjë pyetje ju lutemi vizitoni FAQ ose na kontaktoni në camps@toka-ks.org

Për të parë se si duket një kamp I organizuar nga TOKA, klikoni këtu për foto dhe video.

Data
me rëndësi
1

Data e fundit për aplikim 27 Qershor 2017.

2

Email me dokumente për pranim 29 Qershor 2017.

3

Konfirmimi për pjesëmarrje në kamp 3 Korrik 2017

4

Instruksionet për paketim në kamp 5 Korrik 2017

KAMPI Changemakers

Aplikoni këtu deri me 10 Qershor 2017.

CRAZY FUN

Crucifix mustache fingerstache distillery. Kogi drinking vinegar vegan, chambray normcore four loko yr biodiesel bitters.

KAMPI GO WILD

Aplikoni këtu deri me 27 Qershor 2017.

KAMPI I DIASPorës

Aplikoni këtu deri me 10 Korrik 2017.

Kampi ``International``

Për pjesëmarrësit ndërkombëtarë aplikoni këtu deri me 3 Korrik 2017.
Për pjesëmarrësit lokalë aplikoni këtu deri me 21 Korrik 2017.

KAMPI DESIGN FOR NATURE

Aplikoni këtu deri me 3 Gusht 2017.

[[[["field20","contains","a)\tNga OJQ TOKA"]],[["show_fields","field28,field16"]],"and"]]
1
Emri & Mbiemri
0 /
Numri i telefonit
0 /
Qyteti ku banoni
0 /
Shteti ku banoni
0 /
Nëse keni ndonjë informatë shtesë, apo pyetje për ne – ju lutemi shënoni këtu.
0 /
Të gjithë aplikuesit për kamp kërkohet që të dërgojnë një video rreth 60 sekonda ose ese deri ne 500 fjalë që tregon se kush jeni ju dhe pse jeni të interesuar të merrni pjesë në kamp.Videot mund ti vendosni në keto platforma: 1. www.dropbox.com 2. www.wetransfer.com 3. www.google.com/drive/ 4. www.youtube.com
0 /
Previous
Next
Mbështetur nga: