Jeton në diasporë dhe do të jesh në Kosovë gjatë muajit korrik? Eja në Kampin ʺTOKA JONËʺ dhe kalo një javë të paharrueshme me shokë e shoqe të reja duke udhëtuar në vendet më të bukura të Kosovës! Përveç argëtimit gjatë kampit, ti poashtu do të zhvillosh shkathtësi në komunikim dhe lidership. Apliko këtu para 10 korrikut → http://toka-ks.org/diaspora/