PËRFUNDOI KAMPI ‘DIZAJNI DHE NATYRA’ ME SUKSES!

24 Gusht, 2017

Përfundoi kampi ‘DIZAJNI DHE NATYRA’! Ishte një javë magjike mbushur me miqësi të reja, shumë punë, muzikë, natyrë, sfida dhe mësim! Kampi përfundoi sot, mirëpo në javët e ardhshme fillon puna për realizimin e projekteve, përmes së cilëve të rinjtë kampistë synojnë të përmirësojnë hapësirat publike të gjelbëra në Kosovë.

Faleminderit fondacionit ‘Unë e du Kosovën’, organizatës mjedisore WWF Adria, kompanisë Coca Cola Hellenic, Komunës së Prishtinës dhe KFOR-it Italian në Kosovë për përkrahjen e kampit dhe të rinjëve!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha