Të fundit

17 Tetor, 2022

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë
28 Shtator, 2022

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
27 Shtator, 2022

38 mësimdhënës aftësohen në metodologjinë “Të nxënit përmes përvojës”

Lexo më shumë
27 Shtator, 2022

Punëtoria: Mësojeni alfabetin e vjetër të Todrit!

Lexo më shumë
16 Shtator, 2022

Në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë
23 Gusht, 2022

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë
7 Gusht, 2022

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë
30 Qershor, 2022

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë
28 Qershor, 2022

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë
24 Qershor, 2022

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
22 Qershor, 2022

Projekti ‘’Basket me Thyesa’’ u finalizua dje me një ceremoni përmbyllëse!

Lexo më shumë
15 Qershor, 2022

Gara e Rinisë për Ndryshim – Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve

Lexo më shumë
13 Qershor, 2022

Request for accommodation

Lexo më shumë
8 Qershor, 2022

1,2,3! Kampet janë këtu!

Lexo më shumë
8 Qershor, 2022

[MBYLLUR] Hapet thirrja për aplikim për kampin “Youth Think Green” – Apliko sot!

Lexo më shumë