Bledon Mazreku

Bledoni kombinon financat dhe dizajnin e rrobave në mënyrë mjaft elegante. Dashuria e tij për financa ka filluar që kur ishte i ri, dhe kjo e shtyn atë të përfundojë studimet në Fakultetin Ekonomik ne Universitetin e Prishtinës në drejtimin Banka, Financa dhe Kontabilitet, dhe pastaj të vazhdoj në SCAAK- ShKÇAK (Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës).

E preferon malin, ecjen në natyrë, por është i aftë në sporte të ndryshme. Si vecori speciale është qetësia dhe mendje-mprehtësia që e bart me vete kudo që shkon dhe në cfarëdo situate që gjindet. Bledoni poashtu e pranon se është një detajist i përbetuar dhe që shpesh herë i bëhet edhe pengesë e panevojshme. Mirëpo, është një shprehi që nuk mund të kontrollojë – por nuk është edhe që mundohet shumë.

Jo vetëm që është një individ që veshet me plot stil dhe shije, por ai edhe i dizajnon dhe qepë shumicën e teshave që i vesh. Financë + dizajn = Elegancë!

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha