20-22 gusht 2014

Prizren, Kosova

Në kuadër të Dokufest 2014, TOKA u inspirua nga filmi dokumentar ‘Watermark’ për ta krijuar një program treditor për ujin.

Pesëmbëdhjetë 12-14 vjeçarë morrën pjesë në këtë program.

Programi kishte një llojllojshmëri të aktiviteteve dhe lojërave interaktive – dukë përfshirë experimente shkencore, vizita në terren, aktivitete rekreative dhe artistike.