SUPER-VULLNETARËT KRIJOJNË LLOGON E QENDRËS REKREATIVE TË GËRMISË!

Gjatë fundjavës supervullnetarët u mblodhën për të diskutuar dhe zgjedhur logon e Qendrës Rekreative Gërmia, më pas duke u intervistuar në Qendrën Rekreative Gërmia për një video rreth përvojës së tyre me TOKAn!