SOT NËNSHKRUAM MEMORANDUMIN E MIRËKUPTIMIT ME KOMUNËN E PRISHTINËS!

Sot nënshkruam Memorandumin e Mirëkuptimit me Komunën e Prishtinës, për të realizuar shumë programe të edukimit jo-formal dhe vullnetarizmit edukativ gjatë vitit 2017. Në ditët ne vijim do të mësoni më shumë për projektin e përkrahjes së shkollave në zonat rurale të quajtur 'TOKA TE TI' - ndërsa vazhdoni ta përcjellni Facebookun e TOKAs për lajmet rreth kampeve në Gërmi këtë pranverë dhe verë.