MËSIMI TËRËDITOR - REZULTATET

Pas 4 muajve punë intensive, këto janë disa nga rezultatet - me numra si dhe me fytyrat e buzëqeshura të fëmijëve. I falënderoj nga zemra edukatorët, partnerët tanë në shkollat Afrim Gashi, Faik Konica dhe Model, dhe donatorët Rockefeller Brothers Fund, WWF Adria dhe Komuna e Prishtinës.

Për Facebook kliko këtu!