FESTIMI I DITËS SË EVROPES

Festimi i Ditës së Evropes përmes garës zbavitëse, ushqimit dhe shoqërimit. I falenderojme mysafirët special: Ministrin e Integrimeve Evropiane Bekim Çollaku, dhe Përfaqësuesin Special të BE-së për Kosovë, Samuel Žbogar.

Për Facebook kliko këtu!