APLIKO PËR SUPER-ARSIMTAR/E APO SUPER-MENTOR/E!

TOKA po ofron mundësi që ju të jeni pjesë e gjeneratës se dytë të udhëheqësve të Klubeve Super-Vullnetare në Kosovë, të cilat zgjasin nga shtatori 2019 deri ne qershor 2020.

Programi i Vullnetarizmit Edukativ ofron trajnim, mentorim dhe grante të vogla për implementimin e projekteve që bëjnë ndryshime pozitive në komunitet.

Për t’u bërë Super-Arsimtar/e apliko këtu → http://toka-ks.org/Al/news/552/apliko-per-super-arsimtar-e/

Për t’u bërë Super-Mentor/e apliko këtu → http://toka-ks.org/Al/news/553/apliko-per-super-mentor-e/

Shënim: Pjesëmarrja në program ofrohet FALAS!

APLIKO DERI ME 25 MAJ 2019!