Anne Peymirat

Anëtare e bordit

Anne Peymirat është autore dhe trajnere e prindërve.

Përgjatë 8 viteve të fundit ka ndihmuar mbi 2000 prindër që të kthehen në shtëpi dhe të kenë një jetë më të qetë familjare.

Ajo gjithashtu punon me kompani të mëdha (BNPParibas, Total, EDF dhe Accenture) në përfshirjen dhe diversitetin e programeve të tyre. Ajo jep frëngjisht dhe anglisht për prindërit që punojnë. Ajo është autore e librit të suksesshëm “Je gère” (unë menaxhoj) i publikuar nga Editions Firs.

Më parë ajo ka punuar për Accenture për 15 vite. Ajo menaxhoj ekipe të mëdha për të zhvilluar programe transformuese për institucionet financiare në Francë, Malajzi dhe Britani të Madhe.

Ajo diplomoj në HEC Paris dhe ka një diplomë të CEMS. Është nënë e 4 fëmijëve të moshës 15,12, 7 dhe 3.