Ambasada Norvegjeze në Kosovë

Norvegjia njohu Rebuplikën e Kosovës si shtet të pavarur në Mars 2008-ës dhe Ambasada Mbretërore e Norvegjisë u hap në Prishtinë në nëntor 2008. Ambasada është po ashtu e akredituar në republikën e Shqipërisë.

https://www.norway.no/en/kosovo/