Stafi

Jemi një grup prej 18 njerëzish që besojmë në punën që e bëjmë. Me një staf të moshës mesatare 25 vjeçare, jemi një mozaik shumëngjyrësh i njerëzve me më shumë se 20 vjet të përvojës së përbashkët në edukimin kreativ, në Kosovë dhe ndërkombtarisht.