Fjolla Shaqiri

Menaxhere e Projektit - Project Manager

Fjolla është pjesë e stafit të TOKA-s tash e 4 vjet në role të ndryshme, mirëpo roli i preferuar është ai i koordinimit të projektit “Qytetarët Aktiv” gjatë të cilit shërbehen pjesëtarë të rinj të komuniteteve të Kosovës dhe bashkë me këta të rinj punohet për të përmirësuar këto komunitete.

Akoma nuk i ka përfunduar studimet për Psikologji të Përgjithshme në Universitetin e Prishtinës, mirëpo ajo beson se diploma më e mirë që mund të marrë rrjedhë nga puna me të rinjtë e Kosovës, nga të cilët mëson shumë. Fjollës i pëlqen gjithashtu të bëjë muzikë, të luaj në kitarë, të lexoj e të shkruaj.

Thënia e preferuar: “Nuk na duhet magjia ta ndryshojmë botën. Të gjithë fuqinë që na duhet, e kemi brenda vetes.” – J.K. Rowling