Vullnetarizmi edukativ

Nëse bëhesh pjesë e njërit nga projekteve të TOKAs, jo vetëm që do t'i shërbesh komunitetit tënd, por gjithashtu do të marrësh njohuri, vetëbesim dhe shkathtësi që do të të ndihmojnë të bëhesh një verzion më i mirë i vetvetes.


Na kontakto në info@toka-ks.org nëse dëshiron të jesh pjesë e projektit të Vullnetarizmit Edukativ