Ilir Hoxha

Ilir Hoxha është mjek, hulumtues dhe konsulentë nga Kosova. Ai ka diplomuar në mjekësi në Universitetin e Prishtinës, ka përfunduar studimet e masterit në Menaxhim te Sistemeve Mjekësore në Shkollën e Londrës për Higjienë dhe Mjekësi Tropikale. Iliri ka përfunduar edhe doktoraturën në Universitetin e Bernit.

Ai ka përvojë shumë-vjeçare në organizata ndërkombëtare si Banka Botërore, UNICEF-i, UNFPA-ja, USAID në Kosovë si dhe në ato të shoqërisë civile në Kosovë sikur Instituti për Studime të Avancuara – GAP, Rrejti Ballkanik për Hulumtime dhe Raportime – BIRN, Insituti i Prishtinës për Studime Politike, Rrjeti Kosovar për Aksion si dhe Qendra për Studime të Avancuara.

Tani Iliri punon për SOLIDAR Suisse si këshilltar i projektit për programin e dialgout për shëndetësi, ndërsa në të kaluarën ka qenë anëtarë i bordit në Universitetin Amerikan në Kosovë (AUK).

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha