Merita Gashi

Merita Gashi me përvojën e saj shumë vjeçare në drejtësi dhe shtet-ndërtim, ndër tjerash si këshillatare, lirgjeruese dhe kolumniste na është bashkuar ekipit tonë si anëtare e bordit.

Merita është e diplomuar në Gjuhën dhe Letërsinë Shqipe dhe Franceze nga Universiteti i Prishtinës. Ka përfunduar studimet e masterit në Letërsi Krahasuese, poashtu dhe në Gjeopolitikë në Paris.

Ajo është këshilltare e Kryeprokurorit të Shtetit dhe gjithashtu Profesoreshë e Shkencave Politike në Kolegjin Universum. Në të kaluarën ka punuar si Këshilltare në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Ka përvojë shumë vjeçare në udhëheqje dhe vlerësim të proceseve dhe projekteve të ndryshme në institucione publike, poashtu dhe në ngritjen e kapaciteteve njerëzore. 

Merita është aktiviste për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë dhe një alpiniste e pasionuar pas natyrës.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha