Vigan Hoxha

Përgjegjës për koordinim të Programeve dhe për pjesën e komunikimit. Ka përvojë të gjatë në menaxhim të projekteve, zhvillim të produkteve, dhe në strategji të komunikimit. Ka punuar për kompani dhe organizata të ndryshme vendore  (IPKO, Frutomania, Stom, Studio Permanent, REDO Design) dhe për organizata ndërkombëtare (UNDP). Studimet Bachelor i ka përfundu në RIT Kosova, drejtimi Menaxhim i Biznesit dhe Politikat Publike, klasa 2008. Ka aftësi minimale në dizajn grafik , por nuk priton me i përdorë kur është e nevojshme. Shpesh angazhohet në iniciativa vullnetare që kanë të bëjnë me përmirësimin e lagjes  ku banon dhe më gjerë. Vrapimi malor  herët në mëngjes dhe ushqyerja e turmave të qenve  të Gërmisë është rutina e tij (gati) ditore.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha