Kampet verore

Zakonisht zgjasin 7-10 ditë, dhe zhvillohen në Qendrën e bukur Rekreative të Gërnisë në Prishtinë.

Ne kemi zhvilluar më shumë se 30 kampe me sukses, duke përfshirë më shumë se 500 të rinj nga Kosova, Ballkani, disa shtete Evropiane deri në Zelandën e Re.