Lokacioni

Adresa

-Kampi do të mbahet në Kampusin Loyola, afër Prizrenit. Shiko vegzën për vendndodhjen e saktë: Gjimnazi Loyola

Akomodimi

Ju do të caktoheni në dhomë me 2-3 kampistë të tjerë të të njëjtës gjini. Çdo dhomë ka banjë dhe ne ofrojmë peshqir dhe çarçafë.

Orari i gjumit dhe zgjimit është i paracaktuar dhe i përshtatur me kohëzgjatjen e aktiviteteve. Zgjimi zakonisht bëhet në orën 8:30-9:00 të mëngjesit. Orari i hyrjes neper dhoma është zakonisht në orën 23:00-23:30.

 Ora e gjumit është ora 00:00, që është caktuar në mënyrë që të gjithë kampistët të pushojnë dhe të kenë energji për ditën e nesërme.

Ushqimi

TOKA do të ofrojë tre vakte (mëngjes, drekë, darkë) dhe dy meshujta në ditë. Nuk ka dyqane pranë kampingut, kështu që nëse doni të merrni ndonjë ushqim specifik me vete, mos ngurroni ta bëni këtë.

Nëse keni ndonjë dietë/alergji të veçantë, ju lutemi vendoseni në formularin e aplikimit dhe ne do të kujdesemi për të.

Objektet

Kampistët mund të përfitojnë nga:

 • Salla e Sporteve të Brendshme
 • Palestra e brendshme
 • Fusha e basketbollit
 • Fusha e futbollit
 • Fusha e volejbollit
 • Tavolinë Ping Pong
 • Karaoke
 • Vendi i zjarrit

Siguria

Vendi i kampit ka:

 • Gardhi rrethues 360°
 • Askush nuk mund të hyjë apo të dalë pa lejen e Sigurimit
 • 24h mbikëqyrje nga kamerat që rrethojnë hapsirën dhe persona specifik të sigurimit.

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

Volunteering in Schools – Kamenica and Skënderaj are the first municipa...

Read More

Transformative Impact: Achievements and successes in the HEARMI project!

Read More

The “Youth for Podujeva” project ends with extraordinary success!

Read More

The implementation of the “Youth for Podujeva” project began with...

Read More

Opportunity for Collaboration with Businesses for Solidarity Action Day 2024!

Read More

Our Youth Enablers – They grow while helping others grow!

Read More
View All