Rezultatet

Që nga viti 2015, fokusi ynë është puna me vajza dhe djem të rinj të cilët përmes angazhimit në TOKA bëhen agjentë të ndryshimit pozitiv në Kosovë. Më poshtë shihni disa numra që kemi arritur përgjatë punës tonë. Ndërsa për të dhëna kualitative vizitoni këtë link.

Vullnetarët

30,000+

Më shumë se 30,000 vajza dhe djem të rinj kanë qenë pjesë e programeve tona

Projektet në komunitet

400+

Vullnetarët tanë kanë përmirësuar komunitetet e tyre duke bërë më shumë se 400 projekte komunitare

Klubet vullnetare

200+

Më shumë se 200 Klube të Mësimit të Shërbimit të udhëhequr nga të rriturit dhe të rinjtë janë formuar gjatë 5 viteve, me të tjera që do të vijnë.

Partneritetet

200

Më shumë se 200 Memorandume Mirëkuptimi janë nënshkruar me Biznese, Bashki, Institucione Arsimore dhe subjekte të tjera arsimore.

Shkëmbime ndërkombëtare

200+

Vullnetarët, mentorët kanë qenë pjesëmarrës në programe të ndryshme jashtë vendit

Kampet

60+

Kampe të organizuara vendore dhe ndërkombëtare gjatë 7 viteve të fundit.

Partnerë

50+

Ne krijuam partneritete të forta me më shumë se 50 institucione vendore dhe qeveritare

Mbështetje financiare e klubeve

50,000+

Klubet vullnetare të udhëhequra nga të rriturit dhe të rinjtë morën më shumë se 50,000 euro në financim për projektet e tyre në komunitet

Share

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha