Të fundit

29 Maj, 2024

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë
29 Maj, 2024

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë
29 Maj, 2024

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullnetarizmit!

Lexo më shumë
29 Maj, 2024

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë
27 Maj, 2024

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullnetarizmit Edukativ nga Institucionet 

Lexo më shumë
24 Maj, 2024

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
17 Maj, 2024

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë‘’ Përmbyllet me Sukes të Paparë!

Lexo më shumë
15 Maj, 2024

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë
15 Maj, 2024

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë
27 Mars, 2024

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë
6 Mars, 2024

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë
1 Mars, 2024

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me Biblotekë!

Lexo më shumë
2 Shkurt, 2024

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë
1 Shkurt, 2024

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë
24 Janar, 2024

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programeve të TOKAs

Lexo më shumë