Publikimet

2 Prill, 2024

Raporti Vjetor i TOKA-së për Vitin 2023

Lexo më shumë
24 Janar, 2024

Raporti i Kantar Index Kosova tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e programeve të TOKAs

Lexo më shumë
20 Nëntor, 2023

Raporti Studimor i Ermal Hoxhës mbi Ndikimin e TOKAs përmes Edukimit Jo-Formal

Lexo më shumë
2 Nëntor, 2023

TOKA është organizata e vetme e Ballkanit Perëndimor e përfshirë në Raportin e Peace Corps për programet vullnetare!

Lexo më shumë
1 Nëntor, 2023

Hulumtimi mbi “Të nxënit përmes përvojës në shkollim fillor”

Lexo më shumë
1 Nëntor, 2023

Let’s Debate Change 2022, Rezultatet e Analizës së Ndikimit të Projektit

Lexo më shumë
1 Nëntor, 2023

Klubet e Debatit prezentojnë Dokumente me Rekomandime para zyrëtarëve komunal!

Lexo më shumë
1 Nëntor, 2023

Liderët e Rinj të Akademisë avokojnë për rininë e Kosovës!

Lexo më shumë
25 Gusht, 2023

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë
28 Mars, 2023

Moduli i mësimdhënies: “Të nxënit përmes përvojes”

Lexo më shumë
28 Shtator, 2022

Artana (guidë turistike)

Lexo më shumë
23 Shtator, 2022

Punë me dru (libërth)

Lexo më shumë
22 Shtator, 2022

Aktivitete interesante (libërth)

Lexo më shumë
20 Shtator, 2022

Fakte për qytetin e Artanës (broshurë)

Lexo më shumë

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë...

Lexo më shumë

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha