TOKA është organizata e vetme e Ballkanit Perëndimor e përfshirë në Raportin e Peace Corps për programet vullnetare!

2 Nëntor, 2023

“Peace Corps” – programi ndërkombëtar i vullnetarizmit i qeverisë së SHBA-së – sapo ka publikuar 20 Raste Studimi të programeve të shërbimit vullnetar në të gjithë botën.

Ky raport është një përmbledhje e  rasteve të studimit ku shumë organizata – agjenci të qeverisë së SHBA-së, organizata ndërkombëtare jo-qeveritare, dhe të tjera – ndajnë qasjet e tyre për grumbullimin e fondeve dhe mbajtjen e programeve të shërbimit vullnetar, si dhe se si kanë matur dhe komunikuar ndikimin e tyre.


Ne krenohemi që TOKA në Kosovë është organizata e vetme në Ballkanin Perëndimor që është përfshirë në raport. Lexoni më shumë rreth qasjes sonë dhe ndikimit në këtë link – https://files.peacecorps.gov/documents/Case_Studies_in_Models.pdf.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha