Partnerët

Sheh më shumë dhe punon më mirë kur ke më shumë palë sy e duar. Ne kemi përfunduar projekte të pabesueshme së bashku ndërsa mësojmë nga njëri-tjetri në të njëjtën kohë.

SAME – Solidarity Action Day Movement

SAME organizations act on the grounds of the human rights. The network stimulates young people worldwide to work together for a sustainable and fair world. SAME enables young people from different backgrounds to learn from each other with the aim of strengthening their sense of social, ecological and economical responsibility and their competences, to become active citizens in their societies. SAME organizations spread their message through a variety of channels to reach a broad spectrum of people. The network believes in the power of youth and wants to make their voice heard.

CLAYSS, Argentina

Komuna e Prishtinës

Komuna e Pejës

Komuna e Gjakovës

DokuFest

Klubi i Astronomisë i Kosovës

Klubi Alpin “Dardania”

BoneVet Makerspace

Qyteti i Johnston, Amerikë

Qyteti i Fort Dodge, Amerikë

KosovaIdeas

Forum MNE, Mal i Zi

Iowa Sister States

Universiteti i Shtetit të Iowa, Amerikë

Clay & Diamonds, Mbretëri e Bashkuar

FOTA, Suedi

SPPMD, Maqedoni Veriore

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha