Të fundit

2 Shkurt, 2024

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë
1 Shkurt, 2024

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë
24 Janar, 2024

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programeve të TOKAs

Lexo më shumë
23 Janar, 2024

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzakonshëm!

Lexo më shumë
15 Janar, 2024

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë
8 Nëntor, 2023

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
3 Nëntor, 2023

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë të tjerët po në këtë rrugëtim!

Lexo më shumë
2 Nëntor, 2023

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë
1 Nëntor, 2023

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë
30 Tetor, 2023

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilën thyem rekorde regjionale!

Lexo më shumë
17 Tetor, 2023

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet e tyre!

Lexo më shumë
9 Tetor, 2023

*MBYLLUR* BËHU PJESË E DITËS SË SOLIDARITETIT NË DIASPORË!

Lexo më shumë
26 Shtator, 2023

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit!

Lexo më shumë
6 Shtator, 2023

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë
28 Gusht, 2023

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë