Rezultatet

Që nga viti 2015, fokusi ynë ka qenë të punojmë me vajza dhe djem të rinj dhe t’i bëjmë ata një forcë që e bën këtë shoqëri më të mirë. Këtu janë disa numra vetëm për të marrë një ide se ku ndodhemi tani:

Vullnetarët

15,000+

Më shumë se 15,000 vajza dhe djem të rinj kanë qenë pjesë e programeve tona

Projektet në komunitet

400+

Vullnetarët tanë kanë përmirësuar komunitetet e tyre duke bërë më shumë se 400 projekte komunitare

Klubet vullnetare

200+

Më shumë se 200 Klube të Mësimit të Shërbimit të udhëhequr nga të rriturit dhe të rinjtë janë formuar gjatë 5 viteve, me të tjera që do të vijnë.

Partneritetet

30

Më shumë se 30 Memorandume Mirëkuptimi janë nënshkruar me Bashki, Institucione Arsimore dhe subjekte të tjera arsimore.

Shkëmbime ndërkombëtare

100+

Vullnetarët, mentorët kanë qenë pjesëmarrës në programe të ndryshme jashtë vendit

Kampet

50+

Kampe të organizuara vendore dhe ndërkombëtare gjatë 5 viteve të fundit.

Partnerë

30+

Ne krijuam partneritete të forta me më shumë se 30 institucione vendore dhe qeveritare

Mbështetje financiare e klubeve

40,000+

Klubet vullnetare të udhëhequra nga të rriturit dhe të rinjtë morën më shumë se 40,000 euro në financim për projektet e tyre në komunitet

Share

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha